Къаршыдан фенер гелир-кр. тат. нар. песня

Ирина Пинтя
Къаршыдан фенер гелир,аман,
Акълыма нелер гелир.
Даа яшым кучючикдир,
Башыма нелер гелир.

Къаршыдан корьдим сени,
Бульбулим сандым сени.
Сайрай эдинъ меним ичюн,
Ят эллер алды сени.

Сув акъар къутум тюбюнден,
Ичильмез копюгинден.
Дюнья толу дюльбер олса,
Вазгечмем севдигимден.

Твой светлый образ предо мной.

Мой фонарь- друг ночной-
Дарит свет золотой.
Где любимая,свет моих очей ?
Думы отняли покой.

Светлый образ твой
Вижу я пред собой.
Музыке любви не звучать
Чистой песней соловьиной.


Из песка бьёт вода,
Солена,солена.
Много есть красавиц в мире этом,
Только ты в судьбе моей одна.