ДОЩ ПОЕЗ Я

Чубенко Саня Карпусь
Тепла душі яскравий промінь ллється
веселка в небі радісно сміється
нехай моє від щастя серце б'ється
бо ці куплети линуть від душі,
від подиху завжди у ріднім краї
все навкруги тихенько завмирає
я творчістю життя вам надихаю,
вірші читайте,земляки мої.
Щоб влітку падали додолу груші,
нехай померлих спочивають душі
і щоб у небі, в морі і на суші
читали завжди всі мої вірші.
Нехай у неба височінь полинуть
немов подружжя  вірне лебедине
є арсенал віршів Чубенка в серці
поем і рим  для вашої душі,
та щоб для вас вірші свої писати
потрібно тверду віру в Бога мати
і українську мову гарно знати
проекти в пам'яті віршів я полощу,
їх за життя моя любила мати
то ж буду я для вас ще їх писати
а потім мототонно засипати
під нескінченну музику дощу.
І стане літнє небо вмить багряним
цей дощ надовго,та нехай іде
та доки лити він не перестане
і місяць у вікно моє загляне
Карпусь писать вірші свої буде.
А завтра я проснуся знову вранці
мов після зливи свіжо на душі,
Господь надішле ще своїх посланців
для написання Карпусем віршів.
Як пролетить вгорі швидка комета
своє бажання загадайте всі,
цитатами,немов із міномета
закидаю вас подихом віршів.