Чародiйство

Павло Гай-Нижник
                ЧАРОДІЙСТВО

Вся таємничість Вічності – то сховок Простоти
І загадка Гріха – як ворожба у пошуку Святого.
Любов і Зло – блуд люду у чаклунстві марноти
Буття у Всесвіті смертей і сущого – з Нічого.

Найяскравіше Світло зріє з мороку Пітьми,
До квіту ж віщих Знань є зерням думки Слово.
Живі на Землю, грою чар, з’являються Дітьми,
А Велети, як дива дар, роджаються з малого.

                Павло Гай-Нижник
                1 квітня 2024 р.