Ти живий

Людмила Татур
За вікном лише дощ і смуток.
На душі пустота і жаль.
Чай холодний - духмяний трунок.
Й нескінченна тягуча печаль...

Думки різні. А радше бездум"я.
Скло холодне. І смуток в вікні.
Як же жити тут, жити без тебе...
Наче в мареві, наче в пітьмі.

Дочекаюсь. Повернешся, знаю.
Дочекаюся. Рідний ти мій!
Наче мантру весь час повторяю:
Ти живий! Ти живий!! Ти живий!!!