Просит Тебя наша душа

Виктор Старик
   ПРОСИТЬ ТЕБЕ НАША ДУША
Сонечко світить над нами,
Щоб відігріти наши серця
Бо від війни ми дуже замерзли,
Зупини її, Боже, просить душа.

Благаємо Господа Бога на небі,
Дати пораду тим, хто підпалив
                цей вогонь.
Вони теж можуть в ньому згоріти,
Буде для них - останній день!!!

Ніколи прощення вам вже не буде,
Ви вбили багато-багато людей:
Дітей без батьків, матерів без
                синів, залишили...
І, все це зробили, за ради грошей!?

Де ваша совість, моральні устої,
Людськи риси, що Богом дани.
Ви ж не звірі із лісу глухого,
А на священний землі ви росли?!...

Благаємо Господа Бога на небі
Дати пораду, тим хто вогонь підпалив...

Сонечко світить над нами,
Щоб відігрти наши серця
Бо від війни ми дуже замерзли,
Зупини її, Боже, просить наша душа.
Просить Тебе, наша душа.
31.03.2024