Чекаj майбуття!

Валентина Вересоцкая
Біль в очах …І тривога… І мука…
Ти лишився один на один
Це не зрада! Це біль! Це розлука…
Тінь в очах. І пронизливий  дзвін.
Ці страждання здавались назавжди!
Бо кохана пішла в небуття….
І пронизлива біль ця незламна            
І нічого не варте життя!
Та я прошу! Не варто! Не треба!
Як не прикро! Чекай  майбуття!
Ось і зорі всміхнулися з неба
Не руйнуй  особисте життя!
Нехай пізно…Але все ж зустрілись
І засяяли зорі в очах
І ми впевнені! Ні Ми в надії!
Пройти вдвох цей омріяний шлях.

  30.03.24 р