***

Автор Виолетта Романова
Коли вже точно ти підеш
Залиш, будь ласка, трохи світла
Що забажаєш, то візьмеш,
Залиш відчиненими вікна…

Залиш маяк для блудних душ,
Що загубилися в тумані,
Тепло шукаючи між стуж,
Себе в брехні або омані.

Залишиш світло назавжди
Для тих, кому набридли ночі
І, вибравшись із темряви,
Вони від болі тиснуть очі!

Нехай палає світлий шлях
Неначе сонце божевільне,
Нехай лікує жах і страх,
Дарує віру людям вільнім!  29.03.2024