Додому

Князев Дмитрий
Сиділи без світла,дивились на зорі
А їх мільярди!Як риби у морі!
Тонули у щасті,зникали в любові
На власних руїнах будували нові

Сиділи в обіймах травневої ночі
Забувая о війнах,що бачили очі
Планували майбутнє полишая надії
Немов на плаху кладучи свої мрії

Сиділи у тиші,дивились на зорі
Зупинити б час!Опинитись на волі!
Втрачали тепло і знаходили знову
Чекали на мить,щоб повернутись...

                ...додому

            29.03.24