Палиндромы 97

Карим Назмутдинов 5
А китам - зиму, нумизматика.

Я и не Мули филумения.

Я и лета ли филателия?

Я и лета лиф или филателия.

А кит с Ир ел, а фалеристика?

Рояля ор.

И дев, Зин, изведи.    

Я и медна пандемия.

И кокетка, как те коки.   

Трепанг - на Перт.

- О, лечу! - чучело.

Лир дама - гамадрил.

И кони, док, одиноки.