Дякую що зачекав...

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

- Іди до мене.

Куди б я не йшла, все одно іду до тебе...

Дякую за мужність та розуміння.
Дякую Богові і тобі.
Дякую за те, що зараз просто приголубив та обійняв
Дякую за те, що поруч з тобою, я така щаслива і спокійна
Дякую за те, що не дав наробити дурниць
Дякую за відчуття безпеки та затишку
Дякую за пристрасть та за честь
Дякую...

Бо воно нарешті до мене прийшло

Розуміння і невимовне, свідоме відчуття того як це насправді, а не на словах...
Коли двоє  - "одна плоть".



Зігрівати тебе. Берегти тебе. Поруч бути.
Ці прості зрозумілі речі такі величні
Що роки самоти між людьми в них шукали бунту

А ти просто чекав. 
І цілуєш моє обличчя.

І від тебе втекти вже не зможу. Бо я - частина
Твого сильного тіла та духу. Твоєї вдачі.
А тому тобі мовчки, Кохана моя Людина
Я себе віддаю. 
І від щастя сміюсь і плачу

Бо коли біль тебе викликає на бій, я знаю
Що болить і мені. Але все буде дуже добре.

- Йди до мене..

Тепер
Мене сутінки не зламають

Наші ночі і дні - всі на радість. А не на горе.










.