Просто дуже не просто...

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.


Не хвилюйся. Все добре. Тільки
Нам з тобою потрібен час
Це доволі дієві ліки
Щоб не втратити нами нас

Я не можу кохати тихо
І дозовано "ніби сон"
Щоб до нас не прибилось лихо
Почекаємо. Не разом.

Ні, не кину звичайно. Є "ми".
(Лікарняні думки швидки)

Ти не винен. 
Що ще від Єви
Були прокляті всі жінки

Та Пречистая Діва Мати
Може й нашу любов спасе...

Я не кину тебе кохати.

Просто

Дуже не просто.

Все.