Твiй свiт

Марсэр
 
 
Довга суцільна облога
ду́мки та сло́ва – твій світ               
валить життя на підлогу,
жере живцем краєвид
мого майбутнього, в лоно
лагідної землі
сунеться знову і знову –
долі, великі й малі,
б'є металевим насінням…               

Лють – то останній набій.
Тож, не дивуйся, Росія,
чим я віддячу тобі.






26.04.24