Покажи обличчя

Анита Левицкая
Покажи своє обличчя
Я не хочу твою маску!
Подивись собі у вічі,
На свій сум, любов, і ласку,
На все те, що ти ховаєш
Вдень від друзів і коханців.
Почуття, що не впіймаєш
У брехні лихому танці.
Роздягни на мить не тіло -
Тільки душу вічно юну.
Дай вогню, щоб знов горіла
І торкала неба струни.
Розв'яжи тугі корсети
На змарнілих манекенах.
Розірви старі тенети -
Пекло для сердець натхнених.
Змий свій грим з думок зомлілих
Дай їм сліз твоїх напитись!
Знову ти - єдине ціле.
Знову можеш ти дивитись
Щиро, прямо і сміливо -
Не ховаєш більше очі.
Станеш справжня і щаслива -
Саме так, як серце хоче!