Земна любов

Анита Левицкая
Я - людина. З землі і гріха - не від неба,
Просто жінка, що сильна й водночас слабка.
Та, що любить і жити не може без тебе,
Твоє слово, твій погляд - ковток зі струмка.

Та, що любить, і та, що кохана навзаєм -
І це щастя, що силу й натхнення дає.
Ми не відаєм долі, майбутнє не знаєм -
Та я впевнена: вічне кохання все ж є!

Не кіношне, не правильно-хрестоматійне,
Не покірне канонам надуманих норм,
Це невидима нитка, що зв'яже надійно
Дві душі, що потрапили в бурю і шторм.

Для когось це помірність і танець повільний,
Комусь спокій і тиша - але не мені!
Почерк мого кохання - палкий, божевільний,
Загартований в крові, металі й вогні.

Тільки так - забуваючи про обережність,
З головою у пристрасних мрій водограй.
Хтось запевнить, що все це проста співзалежність,
Буде навіть у чомусь правий. І нехай!

Чорні тіні і промені сонця святого -
Різнобарвно мелодія серця луна.
І якщо доведеться ослухатись бога,
Краще в пекло разом, ніж до раю - одна.