Ти покохав дияволицю

Анита Левицкая
Ти покохав дияволицю,
На своє щастя і біду.
Як бачиш спалах громовиці -
То знай: це я до тебе йду.

Як чуєш грім, то не лякайся,
Відкинь усі страхи дурні.
Я гріх твій, але ти не кайся -
Палай зі мною у вогні.

Не бійся полум'я і болю -
Ця пристрасть в нас, а ми у ній
Народжені творити долю
Своїх найсміливіших мрій.

Поринь у всесвіт без кордонів,
Де з'єднуються пекло й рай.
Падуть зірки з небес в долоні,
Вони твої - лише тримай!

Азарт захоплює свідомість,
Обожнюю цю дивну гру!
Бери, що хочеш, та натомість
Я душу в тебе заберу.

Дарма шукаєш по полицях
Розгадки в мудрості книжок.
Йти по слідах дияволиці -
До відчаю сміливий крок!

Твоя душа в обіймах мліє,
В твоїх руках - весь білий світ,
В очах - невинно-світлі мрії,
Та чорна тінь - лукавства слід...