Кохати..?

Наталия Чайка -Зотова
Кохати - це боляче..?
Серце
Шалено б'ється
від слів його...
 її...
 неначе пісня ллється.
 Кохати - це страшно..?
 В собі носити
 валізу образ,
 сумнівів учорашніх...
 На ключ не зуміти
 замкнути
 тому що несправжня.
 Кохати – це таємниця!
 Кохати – це щастя!
 І як не старайся...
 тобі не дізнатись
 ніколи
 як подих
 його та твоєї душі
 лікують шрами
 минулого болю
 на серці
 повільно
 у тиші
 у повній безмовності
 Тому зачекай
 Не спіши...