Розмова без галасу - 2

Анна Владиславовна Смолякова-3
І. С.

Базікати можна про вічне красиво...

Ні. Подумки матінці кажу:
Безмежно кохаю я Вашого сина
І вдячна за нього - кров ВАШУ.

Ми маємо встояти, Любий, Єдиний.
Нехай біль відступить від тебе

Тримає людину Небес пуповина
І (вір мені)  -  з вірними Небо.

"Лист" янгол приніс коли здатись хотіла:
- Будь сильна. Господь допоможе.

Коханий... Торкаєшся серця і тіла
І знову кажу собі : зможеш.

І знову людей "прикриваю" де встигну
(Впадають у паніку люди)

Та Небо збирає Небесну Дружину
На захист Живим. 

Далі буде.