Считалочка на румынском

Сандра Пьятра
Zero, unu, doi -
Bun venit la noi

Unu, doi, trei - 
Vii cu mine, daca vrei

Doi, trei, patru -    
Facem foc in vatra

Trei, patru, cinci -
Аm incaltat  opinci 

Patru, cinci, sase -
Eu ma duc la masa

Cinci, sase,sapte -
Vreau un pahar de lapte


Sase, sapte, opt
mancam porumb copt,

Sapte, opt, noua-
azi afara ploua

Opt, noua, zece -
dus cu apa rece