222

Абульханов Фархад
Мен;, ;сеп ;иттек,  ;;м каядыр, киттек
; бит еллар саен к;члер;к
кызым х;лл;р ничек ,балам сине к;ттек
Яше    ;ти    йортына   й;р;к

Авылнын читенд; безне; йортыбыз
 ;аныма  минен ;и;ел
Анда  балкый якты кояшыбыз
 Мин бу д;ньяда  ялгыз т;гел 

Яше мине  тормыш юллары ;йг;
Гомерем буе,елылар й;р;кт;
эзл;р  ;л;н бел;н каплангач, к;тмил;р дилер
ышанмагыз,алданмагыз  Л;кин ;йд; к;т;л;р

;йг; авыр с;гатьл;рд;, ашыгабыз, ашыгабыз
Туганнарым узегез бел;н ;ылытасыз, ;ылытасыз
Бу тормышта байлар икен ,кемне йортта к;тел;р
Бу тормышта байлар икен, кире кайтып ;тк;не;;р

бабайны;  баян  тавышы
уйлата да, к;лдер;
;биемне; биюл;ре  ;биемне; биюл;ре
 яшьл;рем килде к;зг;