такое дело

Игорь Приклонский
погода плакала дождём
и знала мы чего то ждём
не упадём не пропадём
не перепишем
погода плакала за нас
такая умная она
твоя вина моя вина
решают свыше

нет дорогая нет вины
вины от Бога Сатаны
мы перед ними все равны
и нет предела
погода плакает дождём
а мы опять чего то ждём
мы никуда не пропадём
такое дело

* * *

the weather was crying rain
and I knew we were waiting for something
we won't fall, we won't get lost
we won't rewrite
the weather cried for us
she's so smart
your fault my fault
decide from above

no darling no guilt
guilt from God Satan
we are all equal before them
and there is no limit
the weather is crying rain
and we are waiting for something again
we will never be lost
such a thing

23.03.2024