катастрофа сотнею сот

Силвер Анхелл
рифма
...........покалеченного
................................огня
пробелы
восходящее солнце
.......................подбивает
.....................................меня
из сотен
..............клиньев
..............рассохшейся
....................................бочки
стать тем
................единственным
рассыпавшей её
.............................в щепки
..........................................в костёр
рифма
...........покалеченного
...................................огня
катастрофа
...................сотнею
..............................сот
-----------------------------------
$ilver AnXell " Неудавшийся Рокки " 1992 р м.Львів