Ти

Виктория Баженова 2
Ти – пташка в руці…
Ти – сніжинка на язиці…
Птаха – бідою,
Сніжинка  - водою…
Ось і все, що пов’язувало з тобою!

Ти – легкий вітерець…
Ти – сонечка промінець…
Вітер – у шибку…
Вкрав … сонечка скибку…
 Тільки не руш мою скрипку!

Ти – … погляд глибокий…
Ти – мій неспокій…
Погляд – у душу…
Неспокій струшу…
 Лиш тебе я кохати мушу…