Булъиха

Рашидил Махамади
Дуб чиранцциму ццери
Диб ракIвади цIиннидя,
Шуб адамикелIи дуб
Гьунаради бечедаб,
Даимду бичIичIибу
ЧIикIвар имулълъи ватIан.

Сану халкъи букIидя —
МагIаруди, гIандади,
Гъибдиди, булъихъади
Ххирияб инххилиди.
БечIуха рукьи идя
Гьордуб ракIвалIи гьину.

Диб БулъихъалIи район,
АлжаналIи цеб бикIун
Дуб ракьилIи чIикварлъи
Даимду букIабекьаа!
ИлIиб микъи битIидя
Ва къисмати цIинкIидя.