Творча людина

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

А "творча людина" цілує тебе у плече)
У те,  що вправляли.
(дозую промови)

Любий...

За все, що пройшов тільки шана тобі та честь
За всіх, кого вивів живими тремтіли губи

Добраніч, Коханий. Ні. ще не заснув.
Ось так
Працює моє відчуття тебе.
(Дар. Не кара. )

І тайна священна. Одна. Що в усіх світах
З'являлась сама і ніколи вже не зникала.