Числа

Пол Грабовски
Число жінок,
Що хтів їх віїбати ,
Набагато порядків перевершує

Число тіх,
Шо реально віїбав...

Але були віпадки,
Коли сі я не дав бути
Вїйобаний жінками,
Серед якїх були
Вельми симпатичні шмари -
Десь пєть
Чи шійст-вйїсім....

В чому туйка во логіка жіттє,

Не розумію...