Квiтучi маслини

Елена Юрьевна Амелина
Папка "Галерея художника Анатолия Быкова"

Вірш присвячений роботі херсонського художника Анатолія Бикова "Квітучі маслини"


Дика маслина на пагорбі росла,
Із теплом весняним рясно розцвіла.
Жовтими квіточками вкрилося гілля,
Аромат їх ніжний лине відтіля.

А над ними бджоли весело гудуть, 
Плавно там кружляють, нектар дикий п'ють.
Медоносні квіти подарують мед,
Смачний і цілющий для людських потреб.

Я зірвав букетик із гілок її
І поставив в банку теплої води,
Той букет чарівний хату прикрашав,
Щоб залишити спогади його намалював.

21.03.2024 року