За що подобаються вам мо в рш?

Чубенко Саня Карпусь
Мої вірші ви можете вивчати,
в ліцеї викладають школярам,
одне питання хочу вам задати:
"За що вони подобаються Вам?"

Я їх пишу і сам цього незнаю,
а може за поеми для душі,
чи за любов до батьківського краю
за що подобаються вам мої вірші?

Любов Вам передам,що в серці маю
бо Білозір'ям марю і живу,
сам родом я з Шевченківського краю
і дуже сильно так його люблю.

Всю душу у вірші свої вкладаю
а може це здається так мені,
на мене мабуть так весна впливає,
що я вірші пишу такі сумні.

Коли застрінусь з Вами я незнаю
поеми дозрівають ще в душі,
зайти до вас у гості обіцяю
щоб прочитати Вам свої вірші.

Вірша я дописати ще встигаю,
і творчих успіхів бажаю повсякчас,
поезією всіх Вас надихаю,
аматорська чекає зутріч Вас.

Аматорів з села всіх поважаю
бо є таланти в нашому краю,
нікого особисто з них незнаю,
та всім палкий привіт передаю.

Хто зустрічатися з аматорами буде
до Вас з поклоном  друзі я звернусь
нехай моє прохання не забуде,
сказати,що сказав Сашко Карпусь.

Мої вірші Ви будете читати,
хотів також присутнім бути там
та в черговий раз хочу запитати:
"За що вірші подобаються Вам?"...