Ночные Миры

Надежда Николеева
Прекрасный закат!
Мир тебе рад!
Небо раскрасил
Заревом ясным!

Солнце спустилось...
И закатилось!
Небо погасло...
Звезды так ясно

На небе зажглись!
Сны начались!..
Цветные, волшебные!
Совершенно секретные!

Чудесные, разные!
Прекрасные, страшные!..
Ночные Миры!
Только мои!