Герць

Анна Владиславовна Смолякова-3
Підкажи що робити нам,  батьку.
Так, звідти. Почую.
Тим, хто так як і ти не шукає "любові" панів
І крім Божої Влади ніяких "царів" не святкує...

Люди дуже втомились. 
Хоча і зміцніли "в огні"

Підкажи, зберегти їх як саме, матусин бо пращур...
Ні, не всіх. А твоїх і моїх...

"Тож, нехай буде ГЕРЦЬ!"

Потанцюємо, тату.
...

Вставай попри рани, ледащо!
І шаблюку міцніше тримай.
"Поведи під вінець"
Стрій ворожий...

Рятуй
Християнські знецінені душі!
Православний рятуй
Хрест Чесний. Від бариг - бусурман.

Буде, братику, шлях. Буде тут.  На воді і на суші.
Тож, підводься.
Бо нині не встою за всіх я сама.

Вам списи та мечі, а мені молитви та надії
А мені - тихий шепіт зіркам..

Сум як сон промайне.

Знав Сірко...

я братів звідси словом хорошим зігрію.
Ну а батько навчить "вовченят "
Як їм вийти з тенет.


https://youtu.be/v983enHv5PE?feature=shared