Розмова без галасу...

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

Не вперше це відчуття. 11 березня відчула, що ти поранений і тобі важко.
Тепер чомусь чітко розумію, що ти живий.

...

Я знаю що ти там живий. То ж сама почуваюсь
Живою... Тримайся, Рідненький. Я поруч.
Тут "сніг"
Засніжило  дати, обличчя, автівки, трамваї
Засніжило місто і тих хто повірив весні
Засніжило слабкістю, справами, смутком та люттю
Засніжило так, що шляхи заховались... "Втекли".

- я рядом, Родной мой. В любой непонятной минуте.
- Все добре, Кохана.  Шлях буде.

Так. Тільки коли...