Бережiть кохання

Галина Чехута
Бережіть кохання, люди,
Не вбивайте гострим словом,
Хай воно не знає згуби,
Не замерзне ненароком!

Не шкодуйте слів прекрасних,
Йдіть завжди на серця поклик,
Бережіть своїх коханих,
Щоб відчути втіхи дотик!

Ранить душу кривди крапля
Ноти щастя топче підло.
Бережіть своє кохання,
Бо воно дарує світло!

Бережіть кохання, люди,
Бо воно таке вразливе!
Від образи рвуться струни,
Без тепла кохання гине!

В миті зустрічі, прощання,
В миті розпачу, у гніві
Пам’ятайте, що кохання –
Почуття – найкраще в світі!