Ого, а так можна?

Светлана День
Як мені бути?
Дихати як?
Ти забрав небо,
зорі, маяк,
Ти забрав музику,
в кольорі сни,
Ти мене кинув!
Ти мене злив.

Злив, як непотріб,
сміття,
як лайно...

Ти мене викинув
через вікно!
ти мене зрадив,
ти мене вбив,
ти до чортів
от таким надоїв!!!

Ти по аб/юзу скінчив інститут.
Ти мене кинув, чом же я тут?