Алiшер Кийом. Рубоi 872

Алишер Киямов
Рубої 872

Хаййом, з 11 березня нині Рамазон, а 21-го як святкувати Навруз?*
Кийом, а Рамадан, свої міняючи терміни, чи всім не перевірка з Ісламом уз?
Хаййом, вином упитися в Шаабон,** щоб у хмелю весь пропоститися Рамазон?
Кийом, то в рубої моєму, а в рубої у Рудаки, як святкувати Навруз чи приховав аруз?! ***

*Свято Нового року, що залишилося від вогнепоклонників.
** Місяць арабського календаря, що передує м'ясу посту Рамадану.
***Система арабського віршування.