Юначы сон

Михаил Соловцов
Вiшняю спелай, чаромхаю белай,
Аднойчы прыснiлася мне,
Сэрца запела, як толькi сумела,
Ў гэтай начной цiшынi.

З табою я болей не стрэнусь нiколi,
А стрэнусь, дык толькi  ў сне,
Дзяўчына прыгожая, ў сне растрывожыла,
Сэрца юначае мне.
               
1977