Озын булды юлларым

Фаттахова Рузиля Рашидовна
  Эни тукмэ куз яшлэрен
  Исэн кайтып житэрмен.
  Кузенне ачып йомганчы
  Дошманны юк итэрмен.

  Шомыртлар чэчэк атканда
  Кайтырмын яннарына.
  Чэченэ чаллар кунса да
  Эйлэнмэм яраларына.

  Кошлар белэн кайталмасам
  Кот энием жэйлэрдэ.
  Карангы тонне яктыртып
  Кабынырмын куклэрдэ.

  Керэм эни тошлэренэ
  Озын булды юлларым.
  Ай тугел еллар узса да
  Исэн кайтыр улларын.

  Карлы янгырлар яуса да
  Хэбэр котэ энкэем.
  Бабаларнын эзеннэн мин
  Кабат барам эткэем.