Затяжна весна...

Людмила Савицкая 2
Вчора ще пташки співали,
Сьогодні снігом все навкруги замело...
Вчора первоцвітом миловались,
Сьогодні сніг засипав,
наче квіток не було...

З  неба сніг без перестанку сипле,
Та мабуть не на довго,
бо тепло скоро прийде,
Тільки сонечко весняне блисне,
Відразу все навкруги попливе...

Бо вже весна, хоча і кажуть,
буде затяжною...
Та все ж чекаємо на сонечко,
весняного тепла...
І заспівають знов пташки
і закружляють над рікою,
Хай швидше йде до нас весна!
***