Нэ выстачае

Мих Лис
О, Божэ мий, Мий Отчэ!
Поглянь мэни скоришэ в очи.
Моя душа навищо хочэ
Зминыты тило, що за дило?
Я ж тилькы ранэный,щэ молодый,
Як тэ тэля молочнэ,
И жыты, жыты хочу,
Нэ будь жэ такый злый.
- Пробач, нэ плач! – лунае,-
Вийна! И душ на всих нэ выстачае…