Я за тобою скучила, коханий...

Светлана Пузина
Світлана Пузіна

Я за тобою скучила, коханий.
Чекаю, як повернешся, жаданий.

З палаючого фронту України,
де ворог залишає біль, руїни.

Ти - захисник...
Я так без НАС сумую,
що поки мить щаслива не вирує.
 
Щоб, любий, нам зустрітися скоріше.
І став наш поцілунок, як  раніше

солодким і гаряче- пламенистим -
зійшов щоб обрій зоряним намистом.

Були ми поруч кожної хвилини
у мріях про народження дитини.

Про свій будинок, мальви, сад вишневий.
Що пройдемо разОм
весь шлях життєвий.

І нам нескореним дасть Боже сили.
Молюсь за тебе, нашу зустріч, милий.

За мирне ясне небо без тривоги.
В обійми стиснути в час Перемоги...

Виборювати вірою кохання.
Щоб клята ця війна була остання.

29.09.2023