Бог налива благослов нь до краю

Светлана Назаренко 3
Бог налива благословінь до краю
В яскравий кухоль на земним шляху .
В нім шепіт вітру, пахощі із раю,
Щоб жити без сумнів та без страху.

Іде Він поруч по вузькій стежині,
Оберігає, руку подає,
Бо в Нього діти всі у  Божим Сині,
Хто серце Іісусу віддає.

Виплескує любов  хай з вашій чаши
І сяє , мов проміння в ясний день,
А кожен рік лиш буде тільки краше,
Лунає к Богу фіміам пісень.

Хай буде все, що хоче Божа воля,
Служіння в славу Господа Христа.
Щоб в вічності була у царстві доля,
І на землі, мов квітка розквіта.

Хай пролітають в милісті всі роки,
Дають від Бога відповідь пости.
І будуть легкі , впевнені всі кроки,
Що на землі повинні всі пройти.

Бог налива благословінь до краю
В яскравий кухоль на земним шляху .
Прийняти всі до крапельки бажаю,
Щоб потім землю поливать суху.

10.03.2024 г.