Повертайся живим - 2

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

Там де ми були поруч, сьогодні блукала одна
Але кожен мій крок був таким яким мав бути поряд...
То є істина без антуражу, нудьги та вина -
То є сльози до Того, Хто їм (кожній крапельці) - море.

Зайве все відійшло. Стала справжньою. День зачекав...
Повертайся, Коханий. Живим. Ми тепер одне ціле.
Тихий янгол наш справжнього щастя десь там заблукав
Де так страшно і голосно....
Там його крила зміцніли.

Це був час непростий, тут, без тебе...
Нехай він мине
І на радість нехай перетвориться все що боліло...

Теплий погляд твій в пам'яті птахом живим промайне
І надії здіймаються вгору знов білі вітрила

Все що справжнє - воно "не для преси".
Ти знаєш без слів
Красномовна любов - то брехня.
А з тобою я щира.

Повертайся живим. Має квітнути сад навесні

А тепер... Прийде ніч. Там, до тебе, з моїми очима...