Св тло у душ

Алёна Гавенаускене-Колосовская
Завжди тримайте світло у душі-
І в день ясний, і навіть в непогоду.
Хай навкруги ідуть рясні дощі ,
Ви пригорніться серденьком до Бога.

І щоб не змерзнути- міцніше обійміть
Хто, як і ви,тремтить  і поруч з вами.
Та пам’ятайте, що похмура мить
Завжди минає. Сонечко засяє.

У хуртовину зігріва любов .
Словами розтопіть льоди на серці.
Найперше до близьких не охолонь:
Неси до них тепло своє у жменьці.

Із посмішкою йдіть та співучі ,
Нехай повсюди шторм і біди шквалом.
Завжди тримайте світло у душі,
Щоб темрява ніколи не здолала.
11.03.2024