Ти поранений..

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

Ти поранений. Відчуваю.
Але прошу, тримайся. Йди
Звідти сам та маленьку зграю
Відведи свою від біди

Дуже втомлено та спокійно
Я чекаю на тебе тут
У нас все добре. Тебе не кину.
Все, що втрачене віднайду

Бо я подумки ПОРУЧ зараз
І полин прикладу до ран...

Слухай голос мій

Я казала (вір)

Прийде ще твоя пора.