Слово

Наталия Кравченко 4
Мені потрібне слово, а не слава

Слово джерело інформації,
Слово живить магічною енергією,
Складаючи чудові рядки,
І тому мені потрібне слово

Комусь потрібна слава
Хтось воліє купатися в славі,
А комусь не потрібна слава
Бо слово краще слави