Коли варто поспiшати

Олександр Мачула
Не укради, не лицемір
і не жадай чужого.
Усіх грошей не загребти –
то істина стара.
Бо прийде час і все, що ти
залишиш у дорогу –
землиці шмат, один на два,
а може півтора…

Там буде пам’ятник чи хрест,
а поряд навіть квіти.
Ніщо не стане турбувать
безцінний спокій твій
і байдуже, що на горі –
зима, весна чи літо…
Тому спіши робить добро,
поки іще живий!

09.03.2024