Кохана жiнка

Вероника Удовиченко-Ивашина
Кохана жінка — магія і спів,
На перехресті болю та кохання,
Відчуй на смак її вогонь і гріх
Та обіймай, неначе то в останнє…

Кохана жінка —  мудрість і дива,
Привітність, що прихована в долонях,
Права у то;му, що так не права
В заплаканих очах багатомовних…

Кохана жінка — витримка і рай,
Для того, хто її назве своєю,
Перепустка у радість у очах,
Натхнення те, що назване сім;єю…

Кохана жінка — оберіг і тінь,
Для того, кого щиро покохала,
То лагідність, а то самий кремінь
Терпінням загартована тривалим…
(Ніка)
Березень 2024