Вiйна

Наталия Кравченко 4
Бачиш війна
Так склалося з нами
Досі йде страшна війна
На разі плаче кожний в куточку
Навіть всі місяці року плачуть
Їм гірко як і нам
Для чого війна?
Для чого прострілені груди - плачуть
І ця не по-людськи висока ціна
Дана безглуздим наказом від біса
Бачиш війна
Так склалося з нами
Досі йде війна
Ця катастрофа тепер у нас своя: болюча ціна
Та несе Христа роками, місяцями і днями -
зовсім боса…
Та зупиняється і плаче
бачить війна
І стоїть серед чорних руїн
І все одно продовжує нести Христа заради спасіння