промова адвоката

Анна Владиславовна Смолякова-3
люди невинні
люди невпинні
їх зупинити так важко в дурницях...
що у новій цій спотвореній днині
серцем забутій людині насниться?

ось вона важко зростає та в літній
вік свій вступає...
а ще й не жилося...

все це проходить крізь всі покоління
серце знаходить і зиму і осінь
літо й весну, та людина не бачить

справи, думки та проблеми глибинні...

Там, де потворами стали невдачі
Знову скажу вам, що люди не винні.