Колискова молитва

Наталия Кравченко 4
Виють регулярно руські братські могили,
навіть чорт не візьме,
Та що це коїться у ворогів в голові,
ви ж живете з цим жахом…
А я співаю колискову молитву, питаючи:
За що вбиваєте?
І самі не знають…
За що вмирають ті самі?
І самі не знають…
Так Бога благаю,
Бо маю побачити своє дитя
Бог час від часу поцілувати забігав
Та оберігав в самому пеклі
Ось так нам, даючи надію чекати і оберігати…