Пригадаймо

Наталия Кравченко 4
Пригадаймо розстріляли цінічно і підло вояків і мирних людей,
Зникли по дорозі діти, жінки
Пригадаймо все що з нами робить ворог,
Навіт з нами плакав бог на колінах стоячи
Пригадаймо про загиблих у рідному краї,
збираючи в долоні горе
братів, що загинули навіки в бою,
накотилася сльоза на камінь,
на гранітну грань плити,
Розлітаючись уламками,
І відмолила у смерті гріхи
Відмолила нас в Бога
Просимо захисту у Бога
Проведи нас Господи до перемоги
Знаючи настане день,
І прокинемося на світанку і
Зникне війна…