Найтемнiша гроза в час дощу

Владимир Шеврон
Найтемніша гроза в час дощу,
коли бликає жовте під зливу
як горіховий лист тріпочу
обважнілий й змокрілий

Найясніший скрегіт грози в пік удару
жилки червоним вип'ячують в небо
блиском засліплює в лице:
і так - поки десь сонце не засміється

2024-03-05